jette

Om Jette Solvig

Jeg elsker menneskers historier.

Menneskets rejse interesserer mig – og jeg elsker at finde frem til historien og få den fortalt bedst muligt.

Min store evne er, at jeg ser mennesker, som de er – og at jeg ser værdien i dem og deres historier samt hvordan de kan bruges.

Derfor er det min mission at være personlig historiefortæller for mennesker, der gør en forskel for andre i deres forretning.

Jeg tror nemlig på, at vi får tillid til andre mennesker, når de tør dele ud af sig selv, så vi kan mærke dem og se dem – sådan har jeg det selv.

Jeg er i hvert fald selv meget mere tilbøjelig til at købe noget af et menneske, som jeg føler, at jeg kender lidt og har tillid til.

Jeg har selv gået vejen

I 2002 døde min far af kræft og min mor forsvandt samtidig ind i en dyb depression, hun aldrig er kommet over.

Med ét slag mistede jeg begge mine forældre og samtidig hele min families historie.

Det gav mig idéen til at hjælpe andre med at få deres livshistorie skrevet ned i tide.

Jeg delte i min markedsføring ud af personlige oplevelser, både sjove og svære eksempler fra mit eget og min families liv – og det betød, at kunderne kunne mærke mig og få en følelse af, at det var mig, de ville have til at hjælpe sig.

Så jeg ved, at kunderne elsker, når vi tør dele af vores egen personlige historie.

 

Det virker

De hooker op med os.

Derfor hjælper jeg i dag selvstændige, der lever af deres passion med at bruge deres egen personlige historie til at få fat i de kunder, der er et match til dem.

Desuden pitcher jeg deres historie til udvalgte medier, så de får omtale, når bredere ud og øger deres chance for at blive booket til foredrag.

Jeg hjælper også mine kunder med at skrive den bog, der brander dem som ekspert på deres område - samt udgiver dem på Forlaget VITA, hvis de ønsker det.

Jeg er uddannet journalist og har de sidste 15 år taget forskellige uddannelser inden for personlig udvikling samt forretningsudvikling.

Jeg bor i Stadil i skønne Vestjylland sammen med min mand, som jeg har fire børn med.

Anbefaling

"Et af mine mål for min forretning i 2018 var, at jeg nu havde nogle af de dygtigste hjælpere på banen. Hjælpere der kunne gøre pilates-uddannelsen endnu bedre.

Et andet mål var, at min markedsføring i 2018 blev nemmere, sjovere og mere effektiv - fordi jeg fandt MIN STEMME, og kom ud med mit budskab i 2018.

Nu har jeg det første bevis ☺

TAK til Jette Solvig Brødbæk for at hjælpe mig dertil.

Jeg bookede Jette til at hjælpe med teksten til ”Om Mig” til min hjemmeside samt lave forslag til Evergreen-opslag til sociale medier. Teksterne har jeg nu modtaget.

Jeg er glad.

Siden ”Om mig” siger nu så meget mere om mig og min misson.

Evergreen-opslagene bliver skudt i gang i aften. Dem er jeg lige så glad for ☺

Mine bedste anbefalinger herfra."

 

 

BMT600

"Jette fangede essensen. Og det var rart at få en anden person til at formulere teksten om mig selv."

Bente Mosegaard Tromborg
www.pilates-uddannelsen.dk

Brug din egen personlige historie i din forretning

Jeg hjælper i dag selvstændige, der lever af deres passion med at bruge deres egen personlige historie til at få fat i de kunder, der er et match til dem