Om Jette Solvig

Jeg elsker menneskers historier.

Jeg elsker menneskers historie og de psykologiske, spirituelle processer, som vi mennesker indgår i – jeg elsker at arbejde med energi og skabelse, for vi skaber selv hele tiden, blot ved at være os.

At vi selv tiltrækker det, vi sender ud, er en indsigt, der er kommet til mig de senere år. Når jeg ser tilbage på mit liv, kan jeg se, at når jeg sendte ”mudder” ud – fik jeg ”mudder” tilbage.

Jeg forstod ikke, hvorfor jeg ikke fik de resultater, jeg ønskede mig, når jeg nu kæmpede så hårdt for dem.

I dag kan jeg se, at det ikke var nødvendigt at kæmpe eller at jeg kæmpede med det forkerte. Jeg kan heldigvis også se, at jeg rent faktisk har tiltrukket mange af de ting, jeg har ønsket mig i mit liv.

Jeg kan også se, hvordan jeg har gjort.

Jeg har selv gået vejen

De sidste 20 år har jeg arbejdet med selvudvikling og jeg har taget utallige spændende mentoruddannelser og kurser, fordi det interesserer mig at lære – og al den lærdom og viden bruger jeg i min forretning i dag sammen med min intuition og klarhørelse.

Jeg hjælper og løfter mine kunder, jeg lærer dem at hæve deres energi og finde deres autentiske stemme, så de kan tiltrække derfra.

Jeg viser dem, hvordan de kan bruge deres livsrejse, så den nærer, støtter og gavner – både i privatlivet og i arbejdslivet.

Jeg hjælper dem til at se, hvor de undervejs har mistet sig selv og hvordan de kommer tilbage på sporet.

Besked fra en kunde:

”Jeg sagde mit faste job op i 2008 for at blive selvstændig. Men så kom finanskrisen og det skræmte mig. Så jeg valgte at tage et lønmodtagerjob og forsøge at opbygge min selvstændige virksomhed ved siden af. Men det er ikke lykkedes for mig, for mit lønmodtagerjob har suget al min energi, selv om det ikke har været fuld tid.

I år har jeg været sygemeldt med stress og jeg kan mærke, at jeg ikke kan fortsætte sådan her. Det er gået op for mig, at jeg gentager noget. Jeg siger til mig selv, at jeg er nødt til at have et deltidsjob for at sikre mig en indtægt, indtil min forretning kører. Men så viser jeg jo også mig selv og universet, at jeg ikke tror på, jeg kan leve af min egen forretning. Og jobbet har betydet, at jeg ikke har overskud til at arbejde helhjertet på min egen forretning.
Tak for at få mig til at se klart, hvad det er, jeg selv har tiltrukket - og hvad jeg skal gøre fremadrettet."