Skip to content

Om Jette Solvig

Jeg elsker menneskers historier.

Jeg elsker menneskers historie og de psykologiske, spirituelle processer, som vi mennesker indgår i – jeg elsker at arbejde med energi og skabelse, for vi skaber selv hele tiden, blot ved at være os.

At vi selv tiltrækker det, vi sender ud, er en indsigt, der er kommet til mig de senere år. Når jeg ser tilbage på mit liv, kan jeg se, at når jeg sendte ”mudder” ud – fik jeg ”mudder” tilbage.

Jeg forstod ikke, hvorfor jeg ikke fik de resultater, jeg ønskede mig, når jeg nu kæmpede så hårdt for dem.

I dag kan jeg se, at det ikke var nødvendigt at kæmpe eller at jeg kæmpede med det forkerte. Jeg kan heldigvis også se, at jeg rent faktisk har tiltrukket mange af de ting, jeg har ønsket mig i mit liv.

Jeg kan også se, hvordan jeg har gjort.

Jeg har selv gået vejen

De sidste 20 år har jeg arbejdet med selvudvikling og jeg har taget utallige spændende mentoruddannelser og kurser, fordi det interesserer mig at lære – og al den lærdom og viden bruger jeg i min forretning i dag sammen med min intuition og klarhørelse.

Jeg hjælper og løfter mine kunder, jeg lærer dem at hæve deres energi og finde deres autentiske stemme, så de kan tiltrække derfra.

Jeg viser dem, hvordan de kan bruge deres livsrejse, så den nærer, støtter og gavner – både i privatlivet og i arbejdslivet.

Jeg hjælper dem til at se, hvor de undervejs har mistet sig selv og hvordan de kommer tilbage på sporet.

Besked fra en kunde:

”Kære Jette, søde du.
Tusinde tak for den gode snak og din tid. Jeg har straks skrevet til XX og sagt, at vi skal standse vores samarbejde. Og mere af den slags følger nok. Jeg var meget taknemmelig for vores snak. Om jeg fatter, hvor jeg undervejs har mistet mig selv.

Knus og tak for dig”.

Anbefaling

"Et af mine mål for min forretning i 2018 var, at jeg nu havde nogle af de dygtigste hjælpere på banen. Hjælpere der kunne gøre pilates-uddannelsen endnu bedre.

Et andet mål var, at min markedsføring i 2018 blev nemmere, sjovere og mere effektiv - fordi jeg fandt MIN STEMME, og kom ud med mit budskab i 2018.

Nu har jeg det første bevis ☺

TAK til Jette Solvig Brødbæk for at hjælpe mig dertil.

Jeg bookede Jette til at hjælpe med teksten til ”Om Mig” til min hjemmeside samt lave forslag til Evergreen-opslag til sociale medier. Teksterne har jeg nu modtaget.

Jeg er glad.

Siden ”Om mig” siger nu så meget mere om mig og min misson.

Evergreen-opslagene bliver skudt i gang i aften. Dem er jeg lige så glad for ☺

Mine bedste anbefalinger herfra."

 

 

BMT600

"Jette fangede essensen. Og det var rart at få en anden person til at formulere teksten om mig selv."

Bente Mosegaard Tromborg
www.pilates-uddannelsen.dk