jette

Om Jette Solvig

Jeg elsker menneskers historier.

Menneskets rejse interesserer mig – og jeg elsker at finde frem til historien og få den fortalt bedst muligt.

Min store evne er, at jeg ser mennesker, som de er – og at jeg ser værdien i dem og deres historier samt hvordan de kan bruges.

Derfor er det min mission at være personlig historiefortæller for mennesker, der gør en forskel for andre i deres forretning.

Jeg tror nemlig på, at vi får tillid til andre mennesker, når de tør dele ud af sig selv, så vi kan mærke dem og se dem – sådan har jeg det selv.

Jeg er i hvert fald selv meget mere tilbøjelig til at købe noget af et menneske, som jeg føler, at jeg kender lidt og har tillid til.

Jeg har selv gået vejen

I 2002 døde min far af kræft og min mor forsvandt samtidig ind i en dyb depression, hun aldrig er kommet over.

Med ét slag mistede jeg begge mine forældre og samtidig hele min families historie.

Det gav mig idéen til at hjælpe andre med at få deres livshistorie skrevet ned i tide.

Jeg delte i min markedsføring ud af personlige oplevelser, både sjove og svære eksempler fra mit eget og min families liv – og det betød, at kunderne kunne mærke mig og få en følelse af, at det var mig, de ville have til at hjælpe sig.

Så jeg ved, at kunderne elsker, når vi tør dele af vores egen personlige historie.

 

Det virker

De hooker op med os.

Derfor hjælper jeg i dag selvstændige, der lever af deres passion med at bruge deres egen personlige historie til at få fat i de kunder, der er et match til dem.

Desuden pitcher jeg deres historie til udvalgte medier, så de får omtale, når bredere ud og øger deres chance for at blive booket til foredrag.

Jeg er uddannet journalist og har de sidste 15 år taget forskellige uddannelser inden for personlig udvikling samt forretningsudvikling.

Jeg bor i Stadil i skønne Vestjylland sammen med min mand, som jeg har fire børn med.

Brug din egen personlige historie i din forretning

Jeg hjælper i dag selvstændige, der lever af deres passion med at bruge deres egen personlige historie til at få fat i de kunder, der er et match til dem