Løgn #6 Det er smartest kun at fortælle om mine klienters historier og resultater

Du er selvstændig behandler og lever af dine særlige evner i din behandlingsform.

Du tager en lav pris for dine ydelser, for ellers er du bange for, at kunderne forsvinder. (for du tør ikke tage en højere pris, end dine konkurrenter)

Du sælger timer eller en-til-en-sessions – og du har tit svært ved at få fyldt ugen op med aftaler, så reelt tjener du meget lidt.

Du vil meget gerne fortælle om din terapi og de fantastiske resultater, den skaber for dine kunder, men du bryder dig slet ikke om at fortælle din egen historie (selv om du selv har fået de vildeste resultater).

Du holder foredrag om dine kunders resultater – og du kan mærke, at det skærper interessen og skaffer nye klienter. Du synes bare, at det går for langsomt.

Du har lyst til at nå bredere ud, så flere kan få kendskab til dig og de resultater, du kan skabe.

Du er faktisk nået til et punkt, hvor du kan mærke, at du er nødt til at dele ud af din egen historie blandt andet i medierne, og det er meget sårbart for dig, fordi du vil beskytte dine børn/din mand/dine forældre.

Du ved ikke, hvordan du kan dosere din historie, så du nøjes med at fortælle det, der er relevant – men du er klar over, du skal træde ud i rampelyset.

Du ved , at du skal tilrettelægge dit arbejde på en ny og smartere måde, så du kan komme til at tjene flere penge uden at arbejde flere timer.

Selvfølgelig er det ikke en dum idé at fortælle om dine klienters resultater – slet ikke. De eksempler kan nye kunder spejle sig i og blive inspireret til at prøve det af.

Men det, der for alvor rykker, er når du tør dele ud af dig selv og din egen rejse.

Efterlad en kommentar