Jeg har givet mig selv nyt job…

Hvis du har fulgt mig længe, ved du, at jeg gennem årene som selvstændig har lavet mange forskellige, spændende ting: Jeg har udgivet bøger, redigeret tekster, været storyteller, tekstforfatter samt ghost writer, journalist, mentor og meget mere.

Det gør jeg ikke mere: Jeg har givet mig selv nyt job 🙂

Jeg er blevet mentor. (Du kan også kalde det spirituel rådgiver. Eller “klog kone”).

Og det er jeg, fordi jeg kan mærke, at jeg i den rolle kan gøre den ALLERstørste forskel for andre mennesker.

Jeg elsker stadig menneskers historie og de psykologiske, spirituelle processer, som vi mennesker indgår i – jeg er vild med at arbejde med energi og skabelse, for som jeg ser det, så skaber vi selv hele tiden, blot ved at være os.

Og det er alt dette, jeg fremover arbejder med som mentor i mine 1:1 sessions og i mit nye mentorforløb. Jeg kalder det hele for:

“Tiltræk det, du ønsker, blot ved at være dig”.

-Jamen Jette, hvad er det du laver i de sessions og i det mentorforløb?, tænker du måske.

Det kan jeg sige ganske kort på denne måde:

Jeg løfter dig og din energi. Jeg lytter til det, du fortæller – og jeg spotter de ting, du selv er blind (eller døv) for. Jeg ser det, der blokerer for eksempel dit kundeflow eller har sat dit arbejdsliv på standby. Jeg viser dig, hvor der er stagnation og stilstand i dit liv.

Jeg ser de muligheder for udvikling og forandring i dit liv, som du rent faktisk har. Jeg lugter, når du i vores session lukker bullshi*t ud eller fortæller dig selv gamle historier, som engang var nyttige for dig, men som ikke længere gavner dig.

Jeg inspirerer dig til at rydde op på alle planer – og jeg beder dig skrive dine gamle og hæmmende historier om.
Jeg inspirerer dig til at lytte til den kærlige vejledning, du får fra dig selv og andre.
Hvis du ønsker det.

Hvis det, jeg skriver, taler til dig, vil jeg glæde mig til at inspirere dig <3.

Efterlad en kommentar