Jeg brænder efter at komme i gang

-Jeg brænder efter at komme i gang. Jeg kan mærke, at du kan lære mig det, jeg skal bruge for at komme videre og kunne steppe op til at tage det næste skridt i min forretning. Men jeg skal have noget i gang med kommunikationen og markedsføringen nu, sagde min kunde.

 

Hun var frustreret og bange, for det var ligesom om strømmen af kunder var tørret ud hen over sommeren.

Og hun havde regninger, der skulle betales – og det, der plejede at virke, gav stort set ingen resultater.

Facebookannoncerne blev ikke godkendt – ingen købte på hendes nyhedsbreve.

 

Hun vidste, hun skulle gøre noget andet, end det hun plejede – hun kunne bare ikke se HVAD.

 

Hun havde ellers gjort det supergodt.

I løbet af kun ét år havde hun udviklet og markedsført sit eget koncept, som hun havde solgt til over 100 kunder på det tidspunkt, hvor hun kontaktede mig.

Det havde kørt som smurt, hun var begejstret, kunderne fik resultater og pengene tikkede ind på hendes konto.

Hun havde investeret i den nødvendige teknik og fået hjælp fra de bedste – og hun havde også arbejdet hårdt i mange timer.

Men det gjorde ikke så meget, for hun brændte jo for at hjælpe sine kunder – for hun levede af sin mission.

 

Men nu havde hun akut brug for hjælp til at få hul igennem til nye kunder – og hun valgte mig.

 

Efter blot to uger begyndte udviklingen så småt at vende at vende – hendes opslag fik opmærksomhed og kunderne begyndte at reagere.

 

Undervejs arbejdede hun med sit mindset og sin energi – og fandt sin autentiske måde at arbejde på.

Og otte uger senere var hun selvkørende og havde fået en dyb forståelse for, hvordan hun tiltrækker de rigtige kunder.

 

 

Skete det ved, at hun blot lå på sofaen og tænkte på at manifestere de resultater, hun ønskede sig?

Opnåede hun de ønskede resultater ved hjælp af SEO og tekniske løsninger?

 

Nej.

 

Min kunde var villig til at afprøve de metoder, vi sammen fandt frem til. Hun var villig til at bruge sig selv – og hun var villig til at lege og prøve tingene af, indtil hun fandt det, der virkede – og det, der var hendes smag. Det, der passede til hende.

 

Var det svært?

Nej.

Var det let?

Ja, faktisk. Det er ikke raketvidenskab. Du skal bare tilsætte dig selv…

 

Og hvad med dig?

 

Hvis du (ligesom min kunde) brænder efter at komme i gang og føler, at jeg kan lære dig det, du har brug for, så hop ind og læs om mit otteugers 1:1 VIP mentorforløb ”Tiltræk kunder – blot ved at være dig” – du finder det under menupunktet ”Få hjælp”.

 

P.S.: Har du lyst til at dele og sparre med ligesindede, der også arbejder med energi og tiltrækning? Så kom med i min lukkede Facebook-gruppe ”Tiltræk det, du ønsker, blot ved at være dig”. Du anmoder om medlemskab ved at følge dette link: https://www.facebook.com/groups/905801886466573/?ref=bookmarks

 

Efterlad en kommentar