Få en gang skyllevask! Få det unødvendige vasket væk og nå ind til kernen!

Hils på Pengementor Jane Køhlert.

 

Jane er på en mission. Hun hjælper mødre til at se, hvordan de bedst hjælper deres voksne børn økonomisk ved AT HOLDE OP med at betale deres børns regninger og viser tillid til, at børnene kan selv.

-Jeg har set mor-sponsor-rollen så tit hos mine kunder – og jeg har også selv gået vejen, siger Jane.

For Jane skrev jeg tre udgaver af hendes personlige historie (kort, mellem og lang), som hun kan bruge i markedsføring, på hjemmeside og i foredrag.

Desuden pitchede jeg hendes virksomhed til medierne.

 

Hør Jane fortælle hvorfor:

 

Hvorfor valgte du at bruge Jette?

Jeg så et interview med Jette på nettet, og følte at det ville være fint at bruge hende.

Alt hvad hun laver, er gennemsyret af ordentlighed, grundighed, det bliver skarpt og præcist.

Jette er lynhurtig til at skabe tryghed og tillid, få mig til at åbne op og samtidig respektere, at der var ting i min historie, jeg ikke ville have ud i verden.

Jeg var i fuldstændig tillid.

 

Kom du i medierne?

Ja, Jette kom med rigtig gode indspark og ideer til, hvilke medier vi skulle pitche mig til.

Hun kontaktede dem og hun har et rigtigt godt kendskab til, hvordan medier arbejder, hvordan de gerne vil have det serveret samt deres tidshorisont. Det var en viden, jeg ikke besad og som man ikke kan google sig til.

Efterfølgende blev jeg kontaktet af TV2 Bornholm, som ville have mig med i en programserie. Det ville jeg rigtig gerne, og det skete ene og alene på grund af Jettes arbejde.

Der har været en dominoeffekt, for jeg henviste til tv-programmet i min markedsføring, og blev derefter kontaktet af Dagbladet Børsen, der gerne ville aftale et interview. Jette gav mig råd og vejledning om, hvordan jeg kunne agere i det, både på tv og i dagbladet Børsen. Det gav mig så megen tryghed med de fif om ting, man ikke bare kan vide.

Det var så lækkert at få det, og det var i dialogform – er du forberedt på det og det.

Det gjorde mig tryg i situationen, at jeg blev klædt på.

Det har på alle måder været spændende proces, jeg troede slet ikke jeg kunne komme så langt ud med mit budskab.

Jeg vil give Jette mine allerbedste anbefalinger, hun er go!

 

Og så er der noget genbrug i det, der hjælper mig i min fremtidige markedsføring, at jeg kan sige: Jeg har været i Dagbladet Børsen. Det er en blåstempling. Sådan reagerer jeg jo også selv, når jeg læser om andre i medierne.

 

Hvorfor skrev du ikke bare selv teksterne om dig selv?

Jeg har let ved at formulere mig på skrift og kan lide det. Men det at skrive om mig selv og se på mine egne kompetencer, det havde jeg svært ved. Det var godt at få en udefrakommende til at se på mig og skrive om mig. Så kommer der nogle andre ting i spil.

 

Hvordan har det direkte gavnet din virksomhed?

Jeg har fået en hel del kunder, der har fundet mig på baggrund af medieomtalen.

Der har helt klart været en effekt.

 

Hvad har det givet dig som person?

Jeg blev ret meget klogere på mit budskab, det blev mere skarpt og præcist. På det personlige plan kan jeg i dag se noget andet. På baggrund af min drøftelse med Jette, kan jeg se, at de ting jeg i første omgang ikke var klar til at stå frem med, dem ville jeg tage med i dag.

Jeg har udviklet mig, jeg tør godt nu, jeg har fået mere mod.

Før tænkte jeg: er der nogen, der vender mig ryggen, hvis jeg siger det her?

 

Det er en proces at turde være åben og vise sårbarhed. Det har Jette fået sat i gang.

Hun er godt til at få trukket tingene meget tydeligt op.

 

Jeg vil anbefale hende til både nystartede og også den, der har været i gang et stykke tid. Det kan være godt at få en gang skyllevask! Få det unødvendige vasket væk og nå ind til kernen.

 

Lyst til at vide mere om Janes arbejde?  – mød Jane hér: https://pengementor.dk/

 

 

Efterlad en kommentar