Det er bedst, når det er lidt på slump…

Min mor var sådan en, der altid fulgte en madopskrift slavisk.

For så var hun sikker på altid at få et godt resultat, mente hun.

Til gengæld var hendes mad lidt tam og forudsigelig (undskyld mor).

 

Min tante Marie var sådan en, der aldrig fulgte en opskrift, men tog det hele lidt på slump.

 

Hun brugte det, som hun havde.

Manglede hun mel, brugte hun fx havregryn. Havde hun ingen nødder eller mandler, samlede hun bog fra bøgetræerne og brugte kernerne derfra.

Og hendes specier med hakket bog, er de bedste, jeg har smagt…

 

Du skal gøre det samme som tante Marie, hvad enten du skriver en bog, et nyhedsbrev, et opslag på sociale medier eller et julebrev til familien:

 

Du skal bruge det, du har, sådan lidt på slump.

Du skal nemlig bruge dig selv og din livserfaring i de doser, som dine kunder har brug for og kan mærke.

 

Dine kunder køber nemlig ikke dit produkt, de køber DIG.

 

Så skriv løs – på slump  🙂

 

P.S.: Med slump mener jeg ikke SJUSK – slet ikke.

Men sæt dig ud over ”bør” og ”skal” – og følg din mavefornemmelse, din intuition – så skal du bare se løjer….

Efterlad en kommentar